Johanna pj. ja agivastaava 

29.02.2024

Moi, olen Johanna Raki ja toimin HSSK:n puheenjohtajana sekä agilityvastaavana.

Oma koiraharrastusurani alkoi Seurakoirakerhon riveissä yli 25 vuotta sitten, ensimmäisen oman koiran myötä. Päälajinani on koko ajan ollut agility, mutta harrastustaustaa on myös tokon parissa. Tällä hetkellä taloudessa on kolme koiraa eli 13 vuotias lapinporokoira Ksii, sekä australianpaimenkoirat Radix (8,5 v) ja Sipuli (3,5 v).

Omien koirien kanssa harrastamisen lisäksi nautin suunnattomasti kouluttamisesta, sillä sen kautta oppii itse eniten. Olen kouluttautunut agility valmentajaksi AVA3 sekä toimin aiemmin myös Suomen Agilityliiton liittokouluttajana, tästä pestistä kuitenkin luovuin vuoden 2023 lopussa. Tällä hetkellä siis koulutan vain seurakoirakerhon agilityryhmiä sekä erilaisia kursseja.

Kouluttajana pyrin huomioimaan jokaisen koirakon tiiminä ja auttaa heitä löytämään itselleen parhaiten sopivat tavat edetä kohti tavoitteitaan positiivisuuden ja oivaltamisen kautta. Yhdistystoiminnassa tavoittenani on huomioida jäsenten toiveet ja pyrkiä resursoimaan yhdistyksen voimavaroja mahdollisimman tasapuolisesti. Haluan myös rohkaista mukaan toimintaan samanhenkisiä ihmisiä, jotka nauttivat koirien kanssa harrastamisesta ja ovat valmiita myös antamaan aikaansa muiden harrastajien avuksi. Yhdessä tekemisessä on voimaa. Tulkaa rohkeasti juttusille kun nähdään