Elina jäsen

29.02.2024

Hei, olen Elina Ihalainen. Harrastaminen koirieni kanssa on alkanut vuonna 2015 ensimmäisen australianpaimenkoirani myötä. Vuosien varrella on matkaan tarttunut erilaisia lajeja, joita on ollut ilo kokeilla ja osa on jäänyt harrastuksiin, viimeisimpänä sydämen vienyt RallyToko jossa kisaan nuorimman koirani kanssa tällä hetkellä Voittaja luokassa. Viralliset kisat aloitimme vuonna 2022 edustaen seuraa piirinmestaruuskisoissa.

Haminan seudun seurakoirakerhossa toimin aktiivisesti ollen johtokunnan jäsen, yhdistyksen edustaja kennelpiirin toimikunnassa sekä toimin yhtenä kouluttajana.

Koetoimitsijan pätevyyden RallyTokoon suoritin helmikuussa -24 ja nyt keväällä kouluttaudun koulutusohjaajaksi Tokoon ja RallyTokoon, enkä usko että jää viimeiseksi koulutuksekseni!

Koulutustapani perustuu koirakon yksilöllistämiseen ja iloiseen tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen positiivisen koulutustavan kautta.

Olen intohimoinen kisojen seuraaja, joten minut voi bongata RallyToko kisojen yleisöstä lähialueilta. Tule rohkeasti juttelemaan :)